miércoles, marzo 31, 2010


NOVETATS NOVEL·LA MARÇ’10

El ejército Negro, 2: El reino de la oscuridad
García-Cariac, Santiago


El ressò de la derrota d’Emedia no s’ha extingit. Només el cavaller Arturo Adragón pot venjar l’Exèrcit Negre. Però per a que la seva missió tingui èxit, abans haurà d’emprendre un viatge a l’Abisme de la Mort, un lloc del que ningú ha tornat mai...

Passat i present es confonen en Arturo Adragón, amb el somni i la realitat. ¡No baixis la guàrdia! L’obscuritat es troba al teu interior.

“Sóc l’Arturo Adragón i visc a la fundació medieval que porta el meu nom. Els secrets que guardem en ella estan en perill. Si vull evitar que caiguin en mans equivocades, haig de tenir molt de compte amb els meus enemics i més encara, amb els meus amics...”

En aquesta web torbareu informacions i materials molt interessants sobre aquesta sèrie.


Ulysses Moore, vol.3: La casa de los espejos
Baccalario, Pierdomenico

A la mansió d’en Peter Dedalus, en Jason, la Julia i en Rick cerquen pistes per esbrinar qui ha construït la misteriosa Porta del Temps. Però allà, envoltats d’estranys miralls, aviat descobriran que res no és el que sembla...

Retallat contra la llum del capvespre hi havia un home que portava un enorme barret. En veure’l, la Julia va cridar. En Rick va prémer-li la mà, igual d’aterrit que ella, mentre que en Jason, amb els ulls oberts de bat a bat i la boca seca, va comprendre que havia trobat a la fi la cambra secreta d’Ulysses Moore. I que l’antic amo els estava esperant a només uns quants metres.


Este libro es secreto
Bosch, Pseudonymous


Què us puc dir d’un llibre escrit amb pseudònim i que per no tenir no té ni títol? Potser hauria de començar per explicar-vos qui són els seus dos principals protagonistes. D’una banda, us presento en Max-Ernest; té onze anys i un enorme defecte: passa el dia, la tarda i la nit parlant, fins i tot quan dorm...

D’altra banda, la Cassandra, una nena, també d’onze anys, que està convençuda de que s’acosta una catàstrofe i per això sempre porta a sobre el que ella anomena “kit de supervivència”, compost de brúixola, llanterna, cordes, mapes... però aquest kit serà absolutament insuficient per a l’aventura que els espera...

... He investigat una mica més i m’he assabentat de que tot va començar el dia en que una dona va entrar a la tenda dels avis de la Cass. Portava una misteriosa caixa que va assegurar va pertànyer a un mag que va morir en estranyes circumstàncies.

En Max-Ernest i la Cass decidiran anar a casa del mag i descobriran que no està mort; algú l’ha segrestat i totes les pistes apunten a un luxós spa...


Pell d’escata
Lluch, Enric


Benet Pou, biòleg i cronista local, aconsegueix d’amagat una còpia del dietari personal de l’apotecari, mort recentment. En aquelles pàgines relata un esdeveniment inquietant: uns pescadors troben, atrapat a la seua xarxa, un jove que viu dins l’aigua, a la mar, cinc milles endins de la costa. La seua pell està recoberta d’escates, i jornada rere jornada el retroben, voltant la seua barca sense dir paraula. Aquest misteri, més propi de la llegenda que no de la realitat, intriga l’apotecari que escriu el dietari i també Benet, completament captivat per la història. Les indagacions que fa en paral·lel a la lectura del text el conduiran a conèixer l’existència real d’un home-peix, detectat anys enrere entre les aigües de Dénia.


Sencillamente Henry
Magorian, Michelle


La Segona Guerra mundial ha acabat, però en Henry continua lliurant les seves pròpies batalles.

Trist i abatut per la mort del seu pare com a heroi de guerra, la única distracció d’en Henry és el cinema. No obstant, la seva vida farà un canvi de 360 graus. En Henry troba una vella càmera de filmar que li revelarà un misteri que transformarà la seva vida en un guió cinematogràfic. Com una bomba a punt d’esclatar, el descobriment d’en Henry farà bocins el seu món.


El pont trencat
Pullman, Philip

És estiu, la Ginni i el seu pare estan tan units com sempre. Des de petita han viscut el seu pare i ella sols, són com germans. La Ginni té temps per estar amb els amics, treballar un parell d’hores a la cafeteria del poble i gaudir dels seus setze anys. La vida transcorre agradablement fins que el descobriment d’un secret familiar enfonsa el món íntim i fàcil d’ella i el seu pare. Haurà de fer front a un passat dur si vol reconstruir la seva identitat.


Percy Jackson y los dioses del Olimpo, Libro Segundo: El mar de los monstruos
Riordan, Rick

Des que sap que és fill d’un déu i d’una mortal, en Percy Jackson espera que el destí li depari continues aventures. I la seva expectativa es complirà amb esqueix. Tot i que el nou curs a l’Escola Meriwether transcorre amb inusual normalitat, un simple partit de baló presoner acaba en batalla campal contra una banda de feroços gegants. A partir d’aquí les coses es precipiten: el perímetre màgic que protegeix el Campament Mestís es destruït per un misteriós enemic i la única seguretat amb que comptaven els semidéus desapareix. Així, per impedir aquest dany irreparable, en Percy i els seus amics inicien la travessia del temible Mar dels Monstres en la recerca de la única cosa que pot salvar el campament: el Velló d’or.


Cambio de amigos
Sorela, Pedro


Quan en Juan torna a Madrid, després de viure quatre anys a Barcelona, troba tot molt canviat: hi ha edificis al parc, un banc on abans estava el quiosc de pipes i còmics, i el seu carrer fa olor de pizza... a més, al seu institut, els alumnes i els professors són molt diferents als de la seva antiga escola. Però han canviat moltes més coses a la seva vida, entre elles, la situació de la seva família i ell mateix.


La isla del tesoro
Stevenson, Robert Louis


Al dia següent de la mort del seu pare, Jim Hawkins troba casualment un estrany mapa al bagul d’un vell pirata que ha mort a la seva posada. El mapa serà el responsable d’una emocionant expedició a una illa desconeguda a la recerca del mític tresor del Capità Flint. Però l’aventura serà també una espècie de viatge d’iniciació per a en Jim, que d’orfe desvalgut passarà a convertir-se en adult, obligat a prendre decisions per la força de l’adversitat i el desig de triomf.

No hay comentarios: