viernes, junio 06, 2008

NOVETATS DE NOVEL.LA JUVENIL. JUNY 2008

RIVERA DE LA CRUZ, Marta. Otra vida para Cristina.
Després de perdre als seus pares, la vida de la Cristina canvia per complet. Haurà de traslladar-se de Madrid a un poble de la costa gallega per viure amb la seva tieta Virgínia. Allí coneixerà la Sara, que es convertirà en la seva millor amiga, i al Sergio, un universitari que es convertirà en el noi dels seus somnis. Però, a més a més, la Cristina haurà d'enfrentar-se a un misteri: Quí és en realitat la seva tieta Virgínia? Per què la seva mare i ella no es parlaven? I mentres passen les setmanes, aprendrà que no tot és el que sembla i que un pot trobar una nova llar en el lloc més insospitat.

SANTOS, Care. L'anell de la Irina.
L'anell de la Irina és el relat de diverses passions: la de l'amor de l'Alexandre i del seu pare per la mateixa dona, la Irina, una noia d'ascendència russa que coneixen un estiu en un petit poble de Sòria. També la del descobriment progressiu i enlluernador d'un país -Russia- a través de la seva literatura. I, sobretot, és la història del camí que en la vida d'Alexandre condueix a la maduresa i a la independència.

MIRALLES, Francesc. La vida és un foc suau.
El dia que en Víctor feia setze anys va començar de manera previsible. Com gairebé cada dissabte, el seu pare havia anat al despatx i no tornaria fins a la tarda, tot i que li havia deixat un sobre amb cinc-cents euros de regal.
Després d'una nit de marxa amb els seus amics, en Victor se sent trist i buit. La mort sobtada del seu oncle preferit acaba d'enfonsar-lo, però justament aleshores l'atzar el porta fins a casa del seu vell professor de matemàtiques, que li explica una estranya història.
Alló que, de bon començament, sembla el desvariejament d'un vell acaba esdevenint una història de terror de la qual en Victor no podrà escapar fàcilment. Una misteriosa trucada de telèfon a les tres de la matinada marca l'inici d'una aventura de conseqüències inesperades...

GALLEGO, Laura. La filla de la nit.
La tranquil.litat del petit poble francès de Beaufort es veu alterada per un fet que, en principi, sembla que no té cap explicació raonable. El granger Henri Morillon ha trobat morta una de les seves vaques en estranyes circunstàncies: completament dessagnada. Alguns habitants del poble, com el jove Jerôme, creuen que la mansió Grisard manté una certa relació amb l'esdeveniment. El vell casalot havia estat deshabitat i abandonat durant molts anys, fins que de sobte s'hi instal.la la bella i enigmàtica Isabelle, que torna a la localitat que la va veure néixer i d'on va fugir temps enrere. El misteri que envolta aquesta dona desvetllarà les sospites dels seus veïns i el gendarme del lloc, el jove Max, comença a investigar.



La Bipa no vol saber què hi ha més enllà de les coves càlides on habita la seva gent. No creu en els contes de fades. Però l'Aer, fascinat per la llegenda de la mítica Emperadriu, vol conèixer aquell món de gel banyat per la llum d'un estel blau on es diu que no existeix el patiment ni la fam. Per això inicia un perillós viatge en què haurà d'arriscar la seva vida... i la de la Bipa, que el seguirà d'amagat per salvar-lo del que considera una mort segura.




GIRIN, Michel. La presonera del mag.
La Dé-Del, una nena filipina de dotze anys, ha estat venuda a un mag que mostra el seu espectacle pels pobles. Altres nenes corren la mateixa sort que ella, i en Hans Ackefors, un europeu sensible a aquesta dura realitat, es proposa desemmascarar, en col.laboració amb la polícia, la banda que es troba darrere el tràfic i l'explotació infantil. El testimoni de la Dé-Del serà crucial per aconseguir el seu objectiu.

WEBB, Beth. La que baila con las estrellas.
Aquesta és la primera entrega d'una apassionant serie de novel.les protagonitzades per Tegen, una heroïna inolvidable que lluita per salvar-se a si mateixa per a poder salvar al seu poble.

MORRISON, Pearl. El domador del viento.
A sobre dels primogènits de la família Stringweed recau una antiga i terrible maledicció i, encara que ell no ho sapigui, només el jove Archie es capaç d'acabar amb ella. El matí del seu desé aniversari l'Archie reb l'habitual regal del seu oncle Rufus, un misteriòs paquet que per a la seva frustació els seus pares li oculten. Però la inesperada visita del seu oncle Rufus donarà un gir inesperat a la història.

No hay comentarios: