sábado, mayo 12, 2007





SISENA TROBADA I SISENA LECTURA



La lectura que es llegeix durant el mes de maig és Corazón de tinta de la Cornelia Funke. Cornelia Funke és una escriptora alemanya molt prolífica que tant escriu novel.la juvenil com llibres infantils.


Corazón de tinta és el primer llibre d'una trilogia fantàstica protagonitzada per Meggie i el seu pare. Tots dos poseeixen un do molt especial, tenen la capacitat de portar a la vida real els personatges dels llibres, però és un do que no saben controlar. En una de les lectures, Mo, el pare de Meggie converteix en real a una banda de malvats capitanejats per Capricornio però el pitjor és que a la vegada, Teresa, la mare de Meggie desapareix. Des d'aleshores Meggie i Mo viuen amagats ja que Capricornio els busca per aprofitar-se del seu poder.


És una lectura entretinguda i amb un argument original i interessant però trobo que és massa llarg. Crec que el mateix llibre es podia haber escrit amb la meitat de pàgines. De totes formes és una alternativa interessant a lectures més conegudes com Harry Potter. I vosaltres que en penseu?



El segón títol de la trilogia és Sangre de tinta

No hay comentarios: